Air Force 1 cipőjében bizonyos szilárdságot

New upload

Air Force 1 cipőjében bizonyos szilárdságot

A Nike Lunar TR1 hatékonysága értékelje a 3 anyagot - Az adott TR1 a Nike Merge anyagát használja a finom háló mellett https://www.kozbinsports.com/air-force-1-low-c-2.html a fontos szerződéses zónák belsejében. Az adott finom háló és az ágynemű magasabb szintén egy könnyű, nem varrott mintát ad, amelyet Könnyű, de támogató. Partnerünket semmiképpen sem éreztük úgy, mint a társam és én az edzésprogramok során a saját lábamat vonzottam, de a partneremet és én semmi esetre sem éreztem úgy, mint a társam, és nem Összességében azt hiszem, hogy az alkatrészeket megfelelő módon választották ki, hogy az Air Force 1 cipőjében bizonyos szilárdságot biztosítsanak az egész szezonon kívüli időszakban, bár ennek ellenére könnyű dolgok vannak.

Nike Lunar TR1 hatékonyság értékelése 4Fit - Miután először viseltem az adott csomagtartót, kissé korlátozottnak érzik magukat, és tényleg értesíteni is tudtam volna róla, hogy mindenképpen szükségük lesz több behatolási pillanatra. Egyszerűen a saját 1/3-os kezelésem révén hatékonyan kezdnek betörni, hogy képesek legyenek arra, amelyben semmi esetre sem lesznek érzékeltetve. Az adott csomagtartó belsőleg zárt személyt tart fenn, valamint a társam és én semmi esetre sem ismeri a gyakorlatban gyakorolt ​​bármilyen belső csúszást. Partnerünk és én együtt dolgoztam a készleteken, az agilitástól kezdve, hogy képesek legyenek a súlyemelésre, valamint számos terepen végzett munka is, és csúszásmentességüket is érzékeltem, és rendkívül örülök annak is, hogy a csomagtartó szerveződött

Nike Lunar TR1 Air Force 1 SHADOW cipő hatékonysága Értékelje az 5Support-t - Ez folyamatosan óriási az oktatási csomagban, függetlenül attól, hogy minden funkcióra szükség van-e elég segítség a megállóknál, hogy tökéletesen végre tudja hajtani az egész edzésprogramot. Szerencsére az adott TR1 pontosan ezt képes megtenni. Lehet, hogy alacsonyabb a talajszintnél, amely általában növeli az egyensúlyt és a stabilitást, és megfelelő biztonsági hálóval is rendelkezik, hogy kiterjesztett osztályokat biztosítson az elejétől a végéig. Az általuk megfelelő iránytól annak a szerződéses irányba való elmozduláshoz hasonlóan lehetővé teszi, hogy ugyanazt a munkát befejezze az egészségklubban és az iparban is, szinte mindegyik a könnyű csomagban.

A Nike Lunar TR1 hatékonyságának kiértékelése a 6-összességében - Az adott TR1 szinte mindent tartalmaz, amit megpróbálhat megtalálni az oktatónál. A Nike Air Force 1 cipőjei gondozhatók az egészségklubon belül, a megfigyelő környékén és az ipar körül. Felépítés, egészség és fitnesz, mozgékonyság, és csak arról szól, hogy mire állsz velük, hogy megbirkózzanak. A legjobb oktató továbbra is az adott Nike Focus Revis, bár ezek a fajták nem nyújtják a legnagyobb sokk-elnyelést az emberek óta, ezek sokkal több segítséget és stabilitást kínálnak. Nagyra értékeljük az egyes gyakorlatokat, amelyeket az adott TR1-el fejeztünk be, és így az évszakoktól függetlenül továbbra is saját oktatóik maradnak.


Curated by:
taoweiraowo
Curation policy:
Not specified
Created:
April 10, 2020
Harvesting API:
OAI-PMH Interface

Want your upload to appear in this community?

  • Click the button above to upload a record directly to this community.
    To add one of your existing records to the community, edit the record, add this community under the "Communities" section, save, and finally publish.
  • The community curator will then be notified to either accept or reject your upload (see community curation policy below).
  • If your upload is rejected by the curator, it will still be available on Zenodo, just not in this community.